Behandlingstyper

Akupunktur og massage
Mine akupunkturbehandlinger består af tre dele: samtale, kropsbehandling (akupunktur og massage) og energiarbejde (mens nålene sidder). Åndedrættet vil altid være i fokus og spiller en meget stor rolle i forhold til at spænde af, da et dybt og afspændt åndedræt får det sympatiske nervesystem til at give plads for det parasympatiske. Det paradympatiske nervesystem er del del af nervesystemet, der opererer når vi oplevet fred og ingen farer.
Det dybe åndedræt påvirker også at vores diafragma blødgøres, hjertet strækkes en smule og kontakten nedad i kroppen får mere rum.
Jeg har altid fat i fødderne, for at mærke forbindelsen til dem og dermed til jorden. Afhængig af hvad vi i behandlingen fokuserer på arbejder jeg med ryg, forside, ben og arme. Nakke, kraniekant, hoved og hals er næsten altid med.
Undervejs opfordrer jeg ikke til snak, men er der billeder eller fornemmelser jeg finder relevante for dig formidler jeg disse.
Kommer du til behandling 1. gang bruger vi 1 1/2 time. I det hele taget anbefaler jeg 1 1/2 time, da mine behandlinger går dybt. Af samme grund er det optimalt hvis du ikke har travlt bagefter.
Hjertehealing
Hjerte healing er en samtale med dit hjerte. Formålet er, gennem intuitiv samtale, at komme i kontakt med dit hjerte og de ønsker, drømme og potentialer der findes der. Gennem kontakt til hjertet kan jeg formidle muligheder og blokeringer, der gør sig gældende i dit system.
Under selve behandlingen er du fuldt påklædt og jeg sidder bag dig med venstre hånd på din ryg ud for dit hjerte. Der kan kombineres med nåle.
Bestil tid her